Συχνές Ερωτήσεις

Trade Shows

Territories

Map of world 300x196

 

test button

Που μπορώ να βρω το MSDS για τα καύσιμα Eco burner ;

Το MSDS για το καύσιμο Eco Burner μπορεί να βρεθεί εδώ. Δεν υπάρχει MSDS για τη μονάδα Chafo δεδομένου ότι εξοπλισμός.

Που μπορώ να βρω τις οδηγίες χρήσης του συστήματος;

Οι οδηγίες για τη χρήση του οικολογικού καυστήρα Chafo μπορεί να βρεθεί εδώ και είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες.

Υπάρχει κάποια εκπαίδευση on-line για τους χρήστες;

Το Eco Burner παρέχει online βίντεο κατάρτισης και παρακολούθησης κουίζ που είναι διαθέσιμα σε πολλές γλώσσες και μπορεί να βρεθεί εδώ. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του κουίζ, μπορείτε να εκτυπώσετε ένα πιστοποιητικό για τα αρχεία εκπαίδευσης του προσωπικού σας.

Γιατί δεν ανάβει το Eco-Burner ;

Εάν το Eco-Burner δεν ανάβει όταν ο περιστροφικός διακόπτης βρίσκεται στη θέση "MAX", γυρίστε το στην θέση off  και ελέγξτε αν η OTV έχει ενεργοποιηθεί. Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να διαπιστώσετε εάν η βαλβίδα  OTV έχει ενεργοποιηθεί και πως να την επαναφέρετε μπορείτε  να δείτε στο βίντεο εκπαίδευσης. Εάν η OTV δεν έχει ενεργοποιηθεί ελέγξτε τη στάθμη του καυσίμου που χρησιμοποιώντας την ειδική ζυγαριά που σας παρέχουμε  είτε με μια κανονική ζυγαριά . Ένα γεμάτο Eco-Burner ζυγίζει 435g περίπου. Εάν η OTV δεν έχει ενεργοποιηθεί και το Eco-Burner είναι γεμάτο, γυρίστε τον επιλογέα ελέγχου Eco-Burner στη θέση MAX και στη συνέχεια να προσπαθήσει να το ανάψετε . Αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών .

Η κεφαλή του καυστήρα είναι ραγισμένη/σπασμένη, τι πρέπει να κάνω;

Το Eco-Burner δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί εάν η κεφαλή του καυστήρα είναι ραγισμένη. κεφαλές αντικατάστασης είναι διαθέσιμες μέσω της εξυπηρέτησης  πελατών .

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Eco-Burner ;

Το Eco-Burner έχει σχεδιαστεί για να αντικαθιστά τα τζέλ θέρμανσης μαιθανόλης στα σκευή σερβιρίσματος έτοιμου φαγητού. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί φοντύ τυριών σε δοχεία σούπας και καφέ . Μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε κάτω από πλάκες ψησίματος  από μαντέμι ή και από αλάτι Ιμαλαΐων . Με αυτόν τον τρόπο και με τις ειδικές βάσεις που διαθέτουμε  δημιουργούμε εντυπωσιακές παρουσιάσεις πιάτων στους πελάτες των εστιατορίων .

Σε ποιά θερμοκρασία η βαλβίδα υπερθέρμανσης(OTV) θα σβήσει το Eco-Burner;

Η βαλβίδα υπερθέρμανσης  (OTV) θα ενεργοποιηθεί μεταξύ 50C (120F) και 80 ° C (175F), ανάλογα με το επίπεδο πλήρωσης του Eco-Burner κατά τη στιγμή της ενεργοποίησης.

Πόσα Eco-Burners απαιτούνται για να κρατήσουν ζεστό το φαγητό μου;

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση για να απαντηθεί, δεδομένου ότι εξαρτάται από πολλές συνθήκες (θερμοκρασία περιβάλλοντος, αέρα, το είδος του πιάτου, το είδος των τροφίμων κ.λπ.). Ως κατευθυντήρια γραμμή, το Eco-Burner είναι θερμότερο από ό, τι τα παραδοσιακά τζέλ  έτσι δεν θα χρειαστούν  παραπάνω Eco-Burner  από  τα τζέλ που  θέλετε να αντικαταστήσετε. Επειδή  τα Eco-Burner είναι θερμότερα μπορεί επίσης να μειώσουμε τη ρύθμιση της θερμοκρασίας ή  να χρησιμοποιήσουμε μόνο ένα για κάθε σκεύος .

Πόσο γρήγορα θερμαίνεται το Eco-Burner ;

Το Eco-Burner φτάνει σε πλήρη θερμαντική ισχύς μέσα σε περίπου τρία λεπτά.

Πόση ώρα πριν από την τοποθέτηση θα πρέπει να ανάψει το Eco-Burner ;

Καθώς το Eco-Burner φτάνει στην πλήρη θερμαντική ισχύς μέσα σε τρία λεπτά, χρειάζεται να το ανάψετε  τρία έως πέντε λεπτά πριν από την τοποθέτηση στο σκεύος σερβιρίσματος , αν ξεκινάτε με ζεσταμένο νερό στο σκεύος σας.

Πώς μπορώ να ξέρω αν το Eco-Burner είναι γεμάτο;

Η στάθμη του καυσίμου μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας την ειδική ζυγαριά που σας παρέχουμε είτε με μια κανονική ζυγαριά. Ένα γεμάτο Eco-Burner ζυγίζει 435g περίπου.

Πόσο διαρκεί η λειτουργία του Eco-Burner ;

Ένα γεμάτο Eco-Burner θα διαρκέσει για πέντε ώρες στη ρύθμιση MAX και μέχρι επτάμιση ώρες στην χαμηλότερη ρύθμιση.