Νέα

Trade Shows

Territories

Map of world 300x196

 

test button

Πλάκες Αλάτου Ιμαλαίων.

Salt plate sq

Οι πλάκες ψησίματος είναι εξ' ολοκλήρου φτιαγμένες από ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων και είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία γεύσης και υγιεινού μαγειρέματος!

Εντυπωσιάστε τον αγαπημένο σας, τους καλεσμένους σας, την οικογένεια σας μαγειρεύοντας αλλά και σερβίροντας τα φαγητά σας πάνω στην πλάκα!

Οι πλάκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πλάκες ψησίματος, πιάτα, πιατέλες, τηγάνια, επιφάνεια κοπής, πλάκες ψύξης κ.α. Η χρήση τους στην μαγειρική είναι ένας νέος τρόπος μαγειρέματος που πρέπει να μάθετε και να γευτείτε όσο το δυνατόν πιο σύντομα!

Στο ψήσιμο χρησιμοποιούνται για τα λαχανικά, τις γαρίδες, τα φιλέτα ψαριών ή τις λεπτές φέτες μοσχαριού ή ακόμη και για να τηγανίσετε ένα αυγό. Τα πυκνά μπλοκ αλατιού δίνουν τη θερμότητα ομοιόμορφα.

Πολλά γνωστά εστιατόρια του εξωτερικού και μεγάλοι σεφ σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Τουρκία, Αμερική, αλλά πλέον και στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν τις πλάκες για να προσφέρουν στους πελάτες τους μια μοναδική γευστική εμπειρία, αλλά και ένα ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα στο τραπέζι!

Τον κατάλογο των προϊόντων αλατιού Ιμαλαΐων θα τον βρείτε εδώ .